Plug-ins

Ontdek ons aanbod van plug-ins

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak je communicatieplatform op maat met onze krachtige plug-ins. Hieronder vind je een greep uit enkele van onze populaire plug-ins. Bezoek de Bundeling Marketplace en ontdek onze eigen plug-ins en integraties met partners die de communicatie binnen je organisatie nog makkelijker maken.

API

Met onze API kun je data ophalen en verzenden naar jouw Bundeling platform door een eigen integratie te bouwen. Hierdoor kan Bundeling met jouw favoriete systeem communiceren.

Technische kennis is vereist om gebruik te maken van onze API

AppCMS

De populairste plugin van Bundeling. Met deze drag & drop tool kun je eenvoudig je eigen Bundeling platform inrichten. Maak nieuwe (sub)menu’s, integreer websites, voeg bestanden toe en bepaal wie wat mag zien.

Lees meer over het gebruik van de AppCMS plug-in in het AppCMS artikel.

Prikbord

Het ouderwetse prikbord in een nieuw jasje. Een multi inzetbare tool waarin gebruikers zelf berichten kunnen plaatsen. Deze tool wordt bij veel klanten ingezet als vraag en aanbod platform of als social channel.

Lees meer over het gebruik van de prikbord plug-in in het Prikbord artikel.

Webversie

Gebruik alle Bundeling functionaliteiten zoals je ze in de app gewend bent, maar dan via de browser op je desktop of laptop.

Lees meer over het gebruik van de webversie in het Bundeling For Web artikel.

E-tickets

Genereer e-tickets in Bundeling en gebruik de ticketscanner om de tickets te valideren.

Lees meer over het gebruik van de e-tickets plug-in in het E-tickets artikel.

Formulieren

Stel eenvoudig formulieren samen en voeg deze toe in het hoofdmenu, bij nieuwsberichten of bij activiteiten.

Lees meer over het gebruik van de formulieren plug-in in het Formulieren artikel.

Groep chats

Maak chat groepen aan en bepaal wie toegang heeft tot welke groep. Deel bestanden op zowel individueel- als groepsniveau.

Lees meer over het gebruik van de groep chats plug-in in het Groep chats artikel.

Polls

Peil de mening van je gebruikers met korte vragen en betrek ze nog meer bij je community.

Lees meer over het gebruik van de polls plug-in in het Polls artikel.

Social share

Maak van je gebruikers ambassadeurs en maak het mogelijk om bepaalde nieuwsberichten te delen op social media. Denk bijvoorbeeld aan het maximaal verspreiden belangrijke informatie.

Sport

Voeg wedstrijden toe in jouw Bundeling platform en activeer je sport-community. Met aanmeldmogelijkheden, livescores en andere leuke tools.