Groep chats

Chats maken en beheren met onze groep chats plug-in

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn de mogelijkheden met de groep chats plug-in?

Onze chat plug-in maakt het mogelijk om groepschats aan te maken en groepen gebruikers met elkaar te verbinden in chatgesprekken.

Hoe maak ik een nieuwe groepschat aan?

Groepschats kunnen in het Dashboard worden gemaakt door labels te gebruiken. Door een label aan een chat te koppelen worden alle gebruikers met toegang tot de content van dat label toegevoegd als deelnemers aan het chatgesprek. Het is niet mogelijk voor gebruikers om hun eigen groepschats aan te maken in de web (app).

• Navigeer naar het Chat overzicht in het Dashboard.

• Klik op de Toevoegen knop bovenaan het scherm.

• Voeg een Naam en Foto (optioneel) toe om de groepschat te herkennen.

• Voeg een label toe aan het veld Labels.

• Klik op Opslaan om wijzigingen op te slaan.

Alle gebruikers waarbij het label aan hun profiel is gekoppeld krijgen toegang tot de chat. Lees meer over het gebruik van labels in het Labels artikel.

Is er een maximum aantal groepschats?

Er is geen maximum aantal groepschats. Het is aan te raden om het aantal groepschats te beperken om het overzicht te behouden. Een groot aantal groepschats kan de kans op miscommunicatie vergroten.

Lees meer over het versturen van chatberichten in de (web) app in het Chats en berichten artikel.