Bundeling For Web

Gebruik de webversie van Bundeling op je desktop

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga aan de slag met Bundeling For Web

Wat is de Bundeling webversie?

Onze webversie biedt gebruikers de mogelijkheid om alle functionaliteiten van de Bundeling app te gebruiken, maar dan via de browser op de desktop of laptop. Erg handig voor personeel dat veel met een desktop werkt of voor gebruikers die de voorkeur hebben voor een web based omgeving. De mogelijkheid om Bundeling te gebruiken met zowel de mobiele app als op de desktop vereenvoudigt het gebruik en acceptatie van Bundeling in je organisatie.

Maak je nog geen gebruik van de webversie, maar wil je dat we het toevoegen? Stuur ons een bericht.

Hoe kan ik de webversie van Bundeling gebruiken?

De webversie is te benaderen via https://web.bundeling.com. Je kunt verbinding maken met de Bundeling For Web omgeving van je organisatie door in te loggen. Inloggen kan door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren of door de QR code met de app te scannen:

• Open de webbrowser en ga naar https://web.bundeling.com.

• Open de app op je telefoon en tik op het desktop icoon onderaan het menu om de Bundeling For Web pagina te openen.

• Tik op Scan QR code om de QR scanner te openen.

• Scan de QR code op de inlogpagina van de webversie in de webbrowser.

Of, als je de app (nog) niet hebt geïnstalleerd:

• Open de webbrowser en ga naar https://web.bundeling.com.

• Klik op Log in with credentials.

• Selecteer de app van je organisatie in de Select a client dropdown.

• Voer Gebruikersnaam en Wachtwoord in.

• Klik op Log in.

Om de webversie gemakkelijk terug te vinden, kun je de link opslaan in de bladwijzers of favorieten van de browser.