Instellen van de mobiele app

Installeer de app op je mobiele toestel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Installeren van de app

Welke besturingssystemen ondersteunen jullie voor de mobiele app?

De Bundeling app is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store. De app wordt ondersteund op de volgende besturingssystemen en hun nieuwste versies:

• Android OS 6 of nieuwer

• iPhone iOS 12 of nieuwer

Hoe kan ik gebruikers een link sturen die rechtstreeks naar de app in de app stores leidt?

In de uitnodigingsmail die een gebruiker ontvangt zijn twee knoppen beschikbaar die direct naar de app in de app store leiden. Door op een van deze knoppen te klikken, wordt de gebruiker automatisch doorgestuurd naar de Google Play Store of Apple App Store. In deze knop staan de benodigde inloggegevens versleuteld, wat ervoor zorgt dat de gebruiker automatisch wordt ingelogd in de app om het proces zo toegankelijk mogelijk te maken voor uw gebruikers.

Lees meer over het lanceren van de app in het Uitrollen van de app artikel.

Hoe kan ik de mobiele Bundeling app updaten?

Om ervoor te zorgen dat de app zo soepel mogelijk werkt, werken we continu aan verbeteringen. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe versies van de app beschikbaar komen in de Apple App Store en de Google Play Store. We raden altijd aan om je app up-to-date te houden en de nieuwste versie te installeren, om toegang te hebben tot de nieuwste functies.

Heb je een oude versie van de app geïnstalleerd en ervaar je wat problemen? Update de app handmatig, zodat je de nieuwste versie van de app hebt. Neem de volgende stappen om de app bij te werken:

• Open de Apple App Store of de Google Play Store op je apparaat.

• Zoek de Bundeling app en tik om de pagina in de app store te openen.

• Als er een update beschikbaar is tik je op de Updaten knop om de nieuwste versie te downloaden.

• Na het downloaden van de update wordt deze knop vervangen met een knop om de app te Openen.

De app is bijgewerkt naar de nieuwste versie en klaar voor gebruik.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de app automatisch wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie?

Als je automatische updates hebt ingeschakeld wordt de app automatisch bijgewerkt. Wil je automatische updates voor apps inschakelen op je apparaat, zodat je niet steeds handmatig hoeft te controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is? Neem de volgende stappen als je een iOS gebruiker bent:

• Open de Instellingen van je apparaat.

• Navigeer naar de instellingen van de App Store app.

• Schakel App-updates in om automatisch nieuwe app updates te installeren.

Of, als je een Android gebruiker bent:

• Open de Google Play Store.

• Open het Google account waarmee je ingelogd bent in de Google Play Store.

• Navigeer naar de Instellingen van je Google account.

• Navigeer naar Netwerkvoorkeuren.

• Tik op Apps automatisch updaten en schakel automatische updates in.

Je apparaat zal updates installeren wanneer er een nieuwe versie van de app beschikbaar is.

App-instellingen wijzigen

Kan ik mijn wachtwoord aanpassen?

Ja, dit is mogelijk. In de instellingen van de (web) app kun je dit eenvoudig wijzigen naar een zelfgekozen wachtwoord:

• Open de (web) app.

• Tik of klik op het instellingen icoon onderaan het menu om Instellingen te openen.

• Navigeer naar Beveiliging > Wachtwoord aanpassen.

• Voer je huidige en nieuwe wachtwoord in en tik of klik op Wachtwoord aanpassen.

Hoe kan ik mijn profiel bewerken?

In je profiel kun je alle gegevens toevoegen die je wilt delen met de community. Voeg een leuke profielfoto toe om je profiel herkenbaarder te maken of voeg je telefoonnummer toe zodat andere gebruikers weten hoe ze contact met je kunnen opnemen:

• Open de (web) app.

• Tik of klik op het instellingen icoon onderaan het menu om Instellingen te openen.

• Tik of klik op Mijn profiel bewerken.

• Bewerk je profiel en tik of klik op Opslaan.

Lees meer over het bewerken van gebruikersprofielen in het Dashboard in het Gebruikers beheren artikel.

Kunnen we de naam Bundeling wijzigen onder het app icoon op het startscherm van de telefoon?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt wel het app symbool wijzigen naar het app icoon van je organisatie in de instellingen.

Hoe kan ik het app symbool op het startscherm van mijn toestel wijzigen naar het app symbool van mijn organisatie?

De Bundeling app is gemaakt in de look and feel van je organisatie. Om de look compleet te maken kun jet het app symbool van de Bundeling app op het startscherm van je telefoon wijzigen:

• Open de app op je mobiele toestel.

• Tik of klik op het instellingen icoon onderaan het menu om Instellingen te openen.

• Tik of klik op Wijzig app symbool.

• Selecteer het icoon dat je op het startscherm wilt weergeven.

App iconen voor nieuwe apps worden beschikbaar in de volgende update van de Bundeling app

Wat houdt het desktop icoon onderaan het menu in?

Onderaan het menu van de mobiele app wordt een desktop icoon weergegeven: deze functie is alleen beschikbaar voor platforms met Bundeling For Web. Dit desktop icoon maakt het mogelijk om een QR code te scannen op https://web.bundeling.com/ en eenvoudig in te loggen op de webversie van Bundeling.

Lees meer over het gebruik van de webversie in het Bundeling For Web artikel.

Heb je hulp nodig met problemen die je ervaart in de app? Bekijk het artikel Problemen oplossen.