Nieuws

Informeer je stakeholders door nieuwsberichten aan te maken met onze nieuws feature

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuws

Wat zijn de mogelijkheden met de nieuws functionaliteit?

Informeer en bereik je gebruikers door nieuwsberichten aan te maken. In nieuwsberichten kun je alle actuele informatie delen en de aandacht van gebruikers trekken door pushmeldingen te sturen. Je kunt ook interactie tussen gebruikers creëren met de opmerkingen feature.

Verrijk je content door bestanden te delen, links toe te voegen en YouTube video's in te sluiten. Lees meer over het delen van bestanden in nieuwsberichten in het Bestanden, links en video's delen artikel.

Nieuwsberichten aanmaken

Hoe maak ik een nieuw nieuwsbericht aan?

Nieuwsberichten kunnen aangemaakt worden in het Dashboard. Maak een nieuwsbericht aan en voeg alle informatie toe die je wilt delen:

• Navigeer naar het Nieuws overzicht in het Dashboard.

• Klik op de Toevoegen knop bovenaan het scherm.

• Voeg een Titel en Publicatie datum toe.

• Voeg tekstuele en visuele content van het nieuwsbericht toe in het Inhoud veld.

• Voltooi alle instellingen die je wilt aanpassen.

• Schakel Nieuws item pushbericht versturen naar alle app gebruikers op publicatiedatum in als je een pushmelding wilt versturen.

• Klik op Opslaan als concept of Inplannen om wijzigingen op te slaan.

Wil je het nieuwsbericht alleen delen met een selecte groep gebruikers? Dit kun je doen door labels toe te voegen. Lees meer over labels in het Labels artikel.

Hoe lang zijn nieuwsberichten zichtbaar in de app?

Nieuwsberichten zijn standaard tot 365 dagen na publicatiedatum zichtbaar in de app. Het aantal dagen dat nieuwsberichten in de app zichtbaar zijn kun je controleren of wijzigen in de instellingen:

• Navigeer naar Instellingen > Algemeen in het Dashboard.

• Navigeer naar het tabblad Algemeen.

• Wijzig Nieuwsbericht beschikbaarheid in dagen naar het gewenste aantal dagen.