Features
Bestanden, links en video's delen

Verrijk je content door bestanden te delen, links toe te voegen en YouTube video's in te sluiten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik vanuit een bericht linken naar andere onderdelen in de app?

In sommige situaties is het handig om links naar andere onderdelen in de app te publiceren om het voor de gebruiker gemakkelijker te maken om met één klik direct toegang te krijgen tot die informatie. Dit kan via een interne link. Interne links kunnen toegevoegd worden in nieuwsberichten, activiteiten, wedstrijden, polls en het AppCMS. Je kunt een interne link toevoegen in nieuwsberichten door de volgende stappen te volgen:

• Navigeer naar het Nieuws overzicht in het Dashboard.

• Bewerk of voeg een nieuwsbericht toe.

• Scroll omlaag naar Interne links toevoegen.

• Klik op Interne links toevoegen om een link naar een ander item in de app toe te voegen.

• Selecteer type van het item.

• Selecteer item om te linken.

• Typ een titel voor het item.

Je kunt interne links gebruiken om te linken naar gebruikers, sponsors, nieuwsberichten, activiteiten of onderdelen in het AppCMS.

Kan ik bestanden toevoegen aan een nieuwsbericht of activiteit?

Het is mogelijk om afbeeldingen, bestanden of video's aan een nieuwsbericht of activiteit toe te voegen. Met deze functionaliteit kunnen bestanden gedeeld worden die direct van toepassing zijn op het bericht en kan er meer informatie meegegeven worden.

• Navigeer naar het Nieuws of Activiteiten overzicht in het Dashboard.

• Bewerk of voeg een nieuwsbericht of activiteit toe.

• Scroll omlaag naar Bestanden en klik op de Upload knop.

• Selecteer één of meerdere bestanden en voeg toe.

Bestanden kunnen ook direct in het menu of een submenu van de app gedeeld worden door middel van het AppCMS. Lees meer over het gebruik van het AppCMS in het AppCMS artikel.

De maximale bestandsgrootte voor bestanden bij nieuwsberichten of activiteiten is 100 MB.

Hoe kan ik een YouTube video insluiten in een bericht?

YouTube video's direct in de content insluiten is mogelijk bij nieuwsberichten, activiteiten en pagina's in het AppCMS.

• Navigeer naar het Nieuws, Activiteiten of het AppCMS overzicht in het Dashboard.

• Bewerk of voeg een nieuwsbericht, activiteit of pagina toe.

• Scroll omlaag naar de teksteditor en klik op het YouTube icoon.

• Voeg de URL toe van de video die je wilt insluiten.

• Klik op Insert om de YouTube video in de inhoud in te sluiten.

Het insluiten van YouTube Shorts kan door een kleine wijziging aan te brengen in de URL van de YouTube video:

• Kopieer en plak de URL van de YouTube Short die je wilt delen.

• Vervang /shorts/ met /embed/ in de URL.

De YouTube video die ik heb ingesloten werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Als de YouTube video niet kan worden geopend in de app, kan dit worden veroorzaakt door sharing of privacy instellingen van de video op YouTube. Controleer de instellingen van de video om er zeker van te zijn dat de video gedeeld kan worden.