Gebruikersbeheer
Dashboard toegang en rechten

Verleen gebruikers toegang tot het Dashboard en stel rechten in

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik een gebruiker toegang verlenen tot het Dashboard?

Managers hebben volledige toegang tot het Dashboard en alle functies die nodig zijn om het platform te beheren. App users hebben enkel toegang tot de (web) app. Als je een gebruiker toegang wilt verlenen tot het Dashboard, dan kun je de gebruikersrol in hun account wijzigen.

• Navigeer naar het Gebruikers overzicht in het Dashboard.

• Bewerk het gebruikersprofiel.

• Open de dropdown voor Gebruiker rol en selecteer de juiste gebruikersrol.

• Klik op Opslaan om het gebruikersprofiel op te slaan zonder een uitnodiging te sturen.

Deze gebruiker kan op het Dashboard inloggen met zijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Lees meer over het aanmaken van gebruikersaccounts in het Gebruikers beheren artikel.

Hoeveel gebruikers kunnen het platform beheren?

Er is geen limiet aan het aantal managers in het platform. Het is aanbevolen om het aantal managers te beperken om een overzicht te behouden. Heb je meer gebruikers nodig om het platform te beheren, maar wil je toch het overzicht behouden door de rechten van bepaalde managers te beperken? Dit is mogelijk met onze group manager plug-in.

Kunnen app users items in de app publiceren?

App users kunnen content publiceren op het prikbord en in de chat. Prikbord en groep chats zijn extra plug-ins. Geïnteresseerd in deze plug-ins en wil je meer lezen over de mogelijkheden om je community nog meer te engagen? Stuur ons een bericht of lees meer in de Prikbord en Groep chats artikelen.

Heeft een gebruiker nog steeds toegang tot content van de app nadat zijn account is verwijderd?

Als het account van een gebruiker is verwijderd, dan zal deze gebruiker geen toegang meer tot de app hebben en de eerder gecommuniceerde gegevens.

Is het mogelijk om rechten te beperken van bepaalde managers van het platform?

Ja, dit is mogelijk. We bieden een extra plug-in aan om group managers toe te voegen. Group managers kunnen enkel voor bepaalde labels content plaatsen en bekijken in het Dashboard.

We hebben ook de mogelijkheid om nieuwe gebruikersrollen toe te voegen met beperkte rechten. Stuur ons een bericht als je wilt dat we een nieuwe gebruikersrol aanmaken.