Support
Problemen oplossen

Hulp nodig met de app of het dashboard?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Algemeen

Met wie moet ik contact opnemen als ik problemen ervaar met de app?

Ervaar je problemen met het Bundeling platform? Neem dan contact op met de community manager van je (web) app. Dit is iemand van je eigen organisatie. Als de community manager geen oplossing heeft, kan de community manager contact met ons opnemen door een bericht te sturen.

Waar kan ik een bug of probleem melden?

Als je problemen ondervindt met Bundeling, zoals een defecte functionaliteit of technisch probleem, raden we je aan eerst te proberen de app te updaten. Als het probleem blijft bestaan na het updaten, dan kun je dit melden bij één van de community managers van je platform. Zij kunnen contact met ons opnemen door een bericht te sturen via de support chat.

Wanneer je het probleem aan ons Support & Success team meldt, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk details verstrekt. Voeg informatie toe, zoals het type apparaat dat je gebruikt, de stappen die je hebt uitgevoerd voordat je het probleem ondervond, en voeg mogelijk een schermafbeelding toe. Deze informatie kan ons helpen het probleem te identificeren en op te lossen.

Lees meer over het updaten van de mobiele app en het installeren van de app op je apparaat in het Instellen van de mobiele app artikel.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Vervelend dat je je wachtwoord kwijt bent! Als je je wachtwoord opnieuw wilt instellen en een nieuw wachtwoord wilt aanvragen, kun je dit eenvoudig doen door de onderstaande stappen te volgen:

• Tik of klik op Nieuw wachtwoord aanvragen in het inlogscherm van de applicatie.

• Voer het E-mailadres in dat gekoppeld is aan het profiel.

• Een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen wordt naar het e-mailadres gestuurd.

• Tik of klik op de link in de e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Problemen oplossen in de app

Ik ontvang geen meldingen op mijn mobiele toestel. Hoe kan ik dit oplossen?

Om meldingen van de app te kunnen ontvangen, moeten de notificatie-instellingen in de app en in de telefooninstellingen zijn ingeschakeld. Je kunt de notificatie-instellingen in de app wijzigen door de volgende stappen te volgen:

• Open de app op je mobiele toestel.

• Tik of klik op het instellingen icoon onderaan het menu om Instellingen te openen.

• Scroll omlaag naar Meldingen.

• Schakel de gewenste Push meldingen in/uit.

Instellingen voor batterijoptimalisatie of energiebesparingsmodus kunnen ervoor zorgen dat je telefoon apps op de achtergrond geforceerd sluit en meldingen blokkeert. Je kunt de volgende instellingen in de instellingen van het toestel controleren om ervoor te zorgen dat je up-to-date en in the loop blijft:

• Batterijoptimalisatie moet uitgeschakeld zijn voor de Bundeling app.

• Meldingen moeten ingeschakeld zijn voor de Bundeling app.

• Batterijbesparingsmodus moet uitgeschakeld zijn voor het toestel.

Problemen oplossen op desktop

Hoe kan ik de cache van mijn browser wissen?

Als je problemen ervaart in de web app of het Dashboard, kan dit worden veroorzaakt door gegevens die zijn opgeslagen in de cache of de cookies van de browser. De cache van je browser wissen kan algemene prestatieproblemen oplossen en is daarom een goede eerste stap voor het oplossen van problemen op een desktop.

Voor elke browser zijn er verschillende stappen om te nemen om de cache en/of cookies te wissen: iedere browser biedt instructies over hoe je browsergegevens kunt wissen op zijn supportwebsite. De volgende stappen zijn algemene stappen die voor de meeste browsers genomen kunnen worden:

• Open de Instellingen van de browser die je gebruikt.

• Navigeer naar de privacy settings van de browser.

• Je kunt selecteren welke browser- of websitegegevens je wilt verwijderen.

Het wissen van alle browsergegevens kan je geschiedenis, instellingen en inloggegevens verwijderen. Mogelijk word je afgemeld bij websites en moet je jezelf opnieuw aanmelden. Wees alert bij het kiezen van welke browsergegevens je wilt wissen.