Features
Chat
Chats en berichten

Chatberichten versturen in de (web) app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikers kunnen met elkaar in contact komen door berichten te sturen in privé- of groepschatgesprekken. Lees meer over het maken en beheren van groepschats in het Groep chats artikel.

Hoe kan ik chatberichten verwijderen die ik heb verzonden?

Per ongeluk een chatbericht verzonden dat niet bedoeld was voor de ontvanger? Het is mogelijk om je eigen chatberichten te verwijderen tot 24 uur na plaatsing. De manier om dit te bereiken is verschillend voor de mobiele en de web app:

Chatberichten verwijderen in de mobiele app

• Houd het chatbericht ingedrukt dat je wilt verwijderen.

• Tik op de prullenbak die verschijnt in de bovenste balk om het bericht te verwijderen en te vervangen door Dit bericht is verwijderd.

Chatberichten verwijderen in Bundeling For Web

• Klik op de drie bolletjes die verschijnen als je met de muis over het bericht beweegt dat je wilt verwijderen.

• Klik op Verwijder bericht om het bericht te verwijderen en te vervangen door Dit bericht is verwijderd.

Hoe kan ik een privé chatgesprek verwijderen in de inbox?

Als je in contact bent met veel gebruikers in de inbox, wil je misschien je chatgesprekken opschonen door sommige ervan te verwijderen. Je kunt privé chatgesprekken verwijderen in je web (app) door de chatinstellingen te openen van het gesprek dat je wilt verwijderen:

• Navigeer naar de Inbox in de web (app).

• Selecteer het privé chatgesprek.

• Open de chatinstellingen in de rechterbovenhoek.

• Tik of klik op de prullenbak om het chatgesprek te verwijderen.

Wat betekent het oog icoon in chatberichten?

Het oog icoon geeft aan of je bericht gelezen is als een gebruiker zijn gelezen status deelt. Als het oog wordt weergegeven, dan heeft je contactpersoon of alle personen in je groepschat het bericht gelezen.

Kan ik zien welke gebruikers een bericht in de groepschat hebben gelezen?

Dit is niet mogelijk. Het is mogelijk om in de app te zien welk percentage van de gebruikers het bericht heeft gelezen dat je hebt geplaatst in een groepschat. Wanneer je een bericht plaatst, wordt er een percentage in het bericht weergegeven dat oploopt naarmate meer personen je bericht hebben gelezen.

Zijn chats in de Bundeling app goed beveiligd?

De chats zijn volledig veilig versleuteld. Alleen de eindgebruiker kan zijn eigen berichten lezen. De privacyrechten zijn van kracht volgens de General Data Protection Regulation (GDPR). Lees voor meer informatie onze privacy policy.

Hoe kunnen gebruikers met elkaar in contact komen?

Gebruikers kunnen met elkaar een verbinding maken door elkaar een connectieverzoek te sturen. Deze extra optie is erg handig als je als gebruiker meer specifieke informatie van gebruikers wilt ontvangen. Nadat je een verbinding hebt gemaakt ontvang je bijvoorbeeld aanwezigheidsmeldingen wanneer je connectie zich aanmeldt voor een activiteit. Ze zullen ook bovenaan de bezoekerslijst voor activiteiten staan. Ook krijg je een melding als de gebruiker bijvoorbeeld jarig is.