Sport

Voeg wedstrijden toe en activeer de sportcommunity

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sport

Wat zijn de mogelijkheden met de sport plug-in?

Activeer de sportcommunity door wedstrijden toe te voegen en live scores te delen met de sport plug-in. De gehele organisatie van wedstrijden kan gedaan worden in de Bundeling app. Deel de lijst van aankomende wedstrijden van het seizoen, laat leden zich inschrijven voor wedstrijden en stem voor de man of the match.

Maak je nog geen gebruik van de sport plug-in, maar wil je dat we het toevoegen? Stuur ons een bericht.

Wedstrijden aanmaken

Hoe maak ik een nieuwe wedstrijd aan?

Wedstrijden kunnen aangemaakt worden in het Dashboard. Selecteer de tegenstander van je club, stel de details van de wedstrijd in en deel deze met je community in de app:

• Navigeer naar het Wedstrijden overzicht in het Dashboard.

• Klik op de Toevoegen knop bovenaan het scherm.

• Voeg de Tegenstander voor de wedstrijd toe.

• Vink Thuis wedstrijd aan als de wedstrijd een thuiswedstrijd is.

• Voeg een Locatie toe.

• Selecteer de juiste Inschrijving instellingen voor de wedstrijd.

• Voeg de Wedstrijd datum en tijd toe wanneer de wedstrijd plaatsvindt.

• Voltooi alle overige instellingen die je wilt aanpassen.

• Schakel Pushbericht versturen op notificatiedatum in als je een pushmelding wilt versturen.

• Klik op Opslaan om wijzigingen op te slaan.

Hoe voeg ik tegenstanders toe voor wedstrijden?

Om wedstrijden aan te kunnen maken, moet je tegenstanders toevoegen aan je platform. We hebben je thuisclub al ingesteld en je kunt alle clubs die deel uitmaken van je competitie toevoegen in het Dashboard:

• Navigeer naar het Clubs overzicht in het Dashboard.

• Klik op de Toevoegen knop bovenaan het scherm.

• Voeg een Logo en de Naam van de club toe.

• Klik op Opslaan om wijzigingen op te slaan.

De club die je hebt aangemaakt, kan nu worden toegevoegd als tegenstander wanneer je een wedstrijd aanmaakt of bewerkt. Clubs worden alleen gebruikt om de tegenstander voor wedstrijden in te stellen.

Kan een gebruiker zich aanmelden voor wedstrijden?

Ja. Als inschrijving mogelijk is voor een wedstrijd, kan een gebruiker zijn aanwezigheid in de app registreren. Wanneer gasten zijn toegestaan voor de wedstrijd kan de gebruiker ook registreren hoeveel gasten hij meeneemt.

Lees meer over het beheren van de inschrijving in het Activiteiten artikel.

Man of the match

Hoe kan ik gebruikers laten stemmen voor de man of the match competitie?

Stemmen voor de man of the match is mogelijk voor thuiswedstrijden. Gebruikers kunnen stemmen voor de man of the match tijdens en na de wedstrijd. Om gebruikers eraan te herinneren te stemmen, kun je een pushnotificatie verzenden door (Thuiswedstrijd) Man of the Match reminder pushbericht versturen naar alle app gebruikers in te schakelen.

Om de man of the match functionaliteit te kunnen gebruiken, moeten spelers worden toegevoegd. Spelers worden alleen gebruikt om de man of the match competitie in te stellen. Je kunt de spelers van je team toevoegen in het Dashboard:

• Navigeer naar het Spelers overzicht in het Dashboard.

• Klik op de Toevoegen knop bovenaan het scherm.

• Voeg de Naam en het Rug nummer van de speler toe.

• Klik op Opslaan om wijzigingen op te slaan.

Gebruikers kunnen nu stemmen op deze speler in de man of the match competitie. Standaard zijn alle spelers opgenomen in de lijst met spelers voor elke man of the match competitie. Als je de beschikbare spelers voor een wedstrijd wilt wijzigen, kun je dit doen in het Dashboard:

• Navigeer naar het Wedstrijden overzicht in het Dashboard.

• Klik op de Wedstrijd.

• Scroll omlaag naar Spelers om een overzicht te zien van alle spelers in de wedstrijd.

• Beheer de spelers in de wedstrijd door spelers te verwijderen of toe te voegen.