API-key

Ontwikkel je eigen integratie of plug-in voor Bundeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

API-key aanvragen

Met een API-key verkrijg je toegang tot de API van Bundeling. Dit stelt je in staat om data uit te gaan wisselen met verschillende platformen zoals onder andere AFAS, Koning Sport, Tymes4 en Zapier.

Om een API-key aan te vragen klik je op onderstaande tekst, zorg dat je het ticket zo volledig mogelijk invult alvorens deze te verzenden. Je kunt ook een bericht sturen naar [email protected] als je op voorhand meer te weten wil komen over onze API.

> VRAAG HIER JE API-KEY AAN <

We nemen contact met je op en sturen de API-key zo snel mogelijk naar je toe in een One Time Secret. Met deze key ben je klaar om te beginnen met het ontwikkelen van je API-koppeling.

Wanneer een externe ontwikkelaar de koppeling voor je maakt dient deze ook een

API-key te krijgen. Deze dien je zelf aan te vragen en aan de externe ontwikkelaar te verstrekken. Een API-key is daarom altijd gebonden aan je bedrijf en kan niet opgevraagd worden door derden.