Gebruikersbeheer
Beheer bedrijfs- en afdelingsprofielen

Maak en beheer bedrijfs- en afdelingsprofielen om te koppelen aan de accounts van je gebruikers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt bedrijfs- en afdelingsprofielen gebruiken om gebruikers in je community op te splitsen in verschillende groepen mensen. Deze groepen zullen zichtbaar zijn in de (web) app en kunnen je stakeholders helpen om de persoon te vinden die ze zoeken en om informatie over hun bedrijf te delen.

Hoe kan ik een nieuw bedrijfs- of afdelingsprofiel toevoegen?

Het kan zijn dat je organisatie uitgebreid wordt met meer leden, afdelingen of vestigingen. Je kunt nieuwe bedrijfs- of afdelingsprofielen toevoegen door de volgende stappen te volgen:

• Navigeer naar het Bedrijven/Afdelingen overzicht in het Dashboard.

• Klik op de Toevoegen knop bovenaan het scherm.

• Vul de profielvelden in met de gewenste informatie.

• Klik op Opslaan om het profiel op te slaan.

Hoe kan ik een bedrijfs- of afdelingsprofiel bewerken?

Je kunt bedrijfs- of afdelingsprofielen bewerken door de volgende stappen te volgen:

• Navigeer naar het Bedrijven/Afdelingen overzicht in het Dashboard.

• Bewerk het profiel.

• Vul de profielvelden in met de gewenste informatie.

• Klik op Opslaan om het profiel op te slaan.

Hoe kan ik een gebruiker koppelen aan een bedrijfs- of afdelingsprofiel?

Je kunt een gebruiker koppelen aan een bedrijfs- of afdelingsprofiel door de volgende stappen te volgen:

• Navigeer naar het Gebruikers overzicht in het Dashboard.

• Bewerk het gebruikersprofiel.

• Bewerk het bedrijfs- of afdelingsveld en selecteer een optie in de dropdown.

• Klik op Opslaan om het gebruikersprofiel op te slaan zonder een uitnodiging te sturen.