Bundeling Dashboard

Ga aan de slag met het Dashboard

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het menu van de app instellen

Hoe kan ik een bestaand menu-item hernoemen?

Sommige menu-items zijn door Bundeling toegevoegd bij het aanmaken van je (web) app. Misschien wil je smoelenboek hernoemen naar collega's of leden? Je kunt alle menu-items in de app hernoemen om ze beter bij je organisatie te laten passen.

• Navigeer naar de pagina die je wilt hernoemen in het Dashboard.

• Klik op het moersleutel icoon naast de titel van de pagina bovenaan het scherm.

• Bewerk de naam van het menu-item.

• Klik op Wijzigingen opslaan.

Hoe wijzig ik de naam van een submenu?

Heb je een eigen menustructuur gemaakt in de app, maar wil je de naam van een submenu wijzigen? In het AppCMS kun je de naam bewerken van menu-items die je zelf hebt aangemaakt.

• Navigeer naar AppCMS in het Dashboard.

• Klik op het item dat je wilt bewerken.

• Bewerk de naam van het item.

• Klik op Publiceren om wijzigingen op te slaan.

Je kunt de menustructuur wijzigen en nieuwe submenu's toevoegen met onze AppCMS plug-in. Lees meer over de AppCMS plug-in in het AppCMS artikel.

Veelgestelde vragen over het Dashboard

Hoe kan ik de taal wijzigen waarin het Dashboard wordt weergegeven?

De Bundeling app is beschikbaar in meerdere talen. De taal waarin het Dashboard wordt weergegeven is afhankelijk van de taal die is ingesteld in het ingelogde account. Je kunt de taal wijzigen door je profiel te bewerken:

• Navigeer naar het Dashboard.

• Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm.

• Klik op Profiel.

• Klik op Bewerken in de rechterbovenhoek.

• Navigeer naar het tabblad Instellingen.

• Bewerk het veld Taal en selecteer een optie in de dropdown.

• Klik op Opslaan om het profiel op te slaan.

Bundeling is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Pools, Grieks en Estisch. De selecteerbare opties in de dropdown zijn afhankelijk van de talen die beschikbaar zijn voor je platform. Mis je een taal en wil je dat we deze toevoegen? Stuur ons een bericht als je één van de beschikbare talen wilt toevoegen aan je platform.

Hoe kan ik het aantal weergegeven rijen op een pagina wijzigen?

Wil je meer gebruikers weergeven in het overzicht van het Dashboard, zodat je toegang hebt tot meer gegevens zonder van pagina te verwisselen? Je kunt eenvoudig meer of minder items op een pagina weergeven door het aantal rijen aan te passen in de pagina-instellingen.

• Navigeer naar een pagina in het Dashboard.

• Klik op het moersleutel icoon naast de titel van de pagina bovenaan het scherm.

• Selecteer het Aantal rijen dat getoond moet worden in de Bewerk instellingen pop-up.

• Klik op Wijzigingen opslaan.

Wat is de activity log?

Alle acties worden geregistreerd in de activity log. In dit overzicht kun je zien welke gebruiker een bepaalde actie heeft uitgevoerd. Het is mogelijk om deze gegevens te filteren. De acties van gebruikers zijn tot op zekere hoogte beschikbaar door de General Data Protection Regulation (GDPR).

Wat houden de cijfers voor installaties in op de pagina netwerkactiviteit?

Deze cijfers geven aan hoeveel gebruikers de app hebben geïnstalleerd. En welk percentage dat is vergeleken met het totale aantal in de app.

Wat zijn de afmetingen voor afbeeldingen in de app?

Afbeeldingen worden automatisch geschaald in de app, dus er zijn geen specifieke afmetingen. Voor het beste resultaat kun je het beste de volgende aanbevolen afmetingen aanhouden. Dit verschilt voor de web app, afhankelijk van de grootte van het toestel.

• Advertenties: 290 x 100 pixels

• Activiteiten/Polls header afbeelding: 1024 x 410 pixels

• Chat- en profielfoto's: vierkant voor het beste resultaat (100 x 100, 200 x 200, etc.)

Advertenties

Voor advertenties in de Bundeling app wordt een formaat van 290 x 100 pixels aanbevolen. Dit formaat zorgt ervoor dat advertenties goed worden weergegeven in de app en de aandacht van gebruikers trekken. Afbeeldingen met een ander formaat worden automatisch geschaald, maar het gebruik van het aanbevolen formaat kan de visuele aantrekkingskracht van de advertentie vergroten.

Activiteiten/Polls header afbeelding

Voor de header afbeelding van activiteiten en polls is het aanbevolen om afbeeldingen te gebruiken met een formaat van 1024 x 410 pixels. Afbeeldingen met dit formaat worden optimaal weergegeven in de mobiele app.

Chat- en profielfoto's

Voor chat- en profielfoto's wordt een vierkante afbeelding aanbevolen voor het beste resultaat. Afmetingen zoals 100 x 100, 200 x 200 pixels etc. zijn hiervoor geschikt. Vierkante afbeeldingen worden vaak gebruikt voor profielfoto's, omdat deze goed passen in de daarvoor bestemde kaders en uniformiteit creëren in de gebruikersinterface.